Designertæpper

Eksklusive tæppekollektioner fra velkendte designhuse. Tæpperne er håndtukkede i den bedste kvalitet. De er lavet af uld og nogle med detaljer i viskose. Tæpperne fås i udvalgte størrelser og kan bestilles i specielle størrelser.

William Morris

William Morris (1834-1896), kunstner, filosof og politisk teoretiker, var en af ​​de mest fremragende og vigtige designere i Arts & Crafts-bevægelsen.

Download katalog

Sanderson

Sanderson blev grundlagt i 1860 og er kendt for sine smukke håndtegnede designs og farvepalette baseret på de engelske haver, hvilket giver hjemmet en tidløs og enkel elegance.

Download katalog

Wedgwood

Wedgwood er et internationalt mærke til bolig og luksus. Med 250 års arv er Wedgwood-produkter kendetegnet ved deres engagement i at producere ikoniske samlinger til hjemmet.

Download katalog

Ted Baker

Ted Baker blev inspireret af et tæppe, han fandt begravet ved 4000 fod i Sibirien, og resten er historie. Hvert design er kærligt håndlavet og vævet med Ted Baker stilfulde signatur.

Download katalog

Harlequin

En fantastisk samling af moderne tæpper og designs hentet fra de mest populære designs i Halequins portefølje. De iøjnefaldende uldtæpper er håndtuftede for at understrege de luksuriøse teksturer og de overdådige farver.

Download katalog

Scion

Inspireret af Scions mest populære designs er denne stilfulde og fantasifulde samling af håndtuftede tæpper skabt til at komplimentere Scions legende stoffer og tapeter.

Download katalog

Orla Kiely

Orla Kielys passion for design fra midten af ​​århundredet har præget alle aspekter af hendes arbejde og dekoreret en lang række produkter – og nu også tæpper.

Download katalog