Relaterede produkter

Vi tilbyder et udvalg af dørmåtter, tæpper, læder og andre smågenstande tilpasset det danske marked.

Måtter

Indgangen er den første ting, der møder os, når vi ankommer, og den sidste ting, vi ser, inden vi forlader. Det skal føles godt at komme hjem til og byde vores gæster varmt velkommen.

Vi lægger derfor ofte ekstra pleje i dette rum, som skal være både stilfuldt og funktionelt. Den rigtige dørmåtte tilføjer det sidste strejf.

Ud over at udføre en åbenlyst hygiejnisk funktion, bidrager dørmåtten også til det overordnede æstetiske udtryk. Vi har derfor udviklet et bredt og varieret udvalg af dørmåtter, så alle kan finde noget, der passer til dem og deres hjem, og både til indendørs og udendørs brug.

Ryer

I Danmark har vi en lang tradition for bomuldsrug.
Det klassiske fyldstof har altid haft en central plads i vores hjem – og har stadig. Med vores kolde og varierede klima er ryen en trofast ledsager, der tilføjer en enkel, men behagelig varme og blødhed til både hjem og sommerhus.
Vores rug er designet af os og håndlavet i Indien. De er af høj kvalitet og skabt til sidste år efter år.

Skind

Vores kolde og barske klima har givet os lange traditioner for at bruge læder til varme og varme. For os nordmænd afspejler brugen af ​​læderprodukter i hjemmet ægthed og hygge. I InHouse Group har vi et smalt, men veludviklet sortiment af læder i meget gode kvaliteter. Alle vores skind er fra dyr, der bruges i kødproduktion, og hvor dyrevelfærd og miljø er i fokus.