Om os

InHouse Group AS er Skandinaviens førende leverandør af specialtilpassede tæpper. Vi er en norsk-ejet familievirksomhed med mere end 45 års erfaring på det norske marked. Vi har et stort udvalg af specialtilpassede tæpper samt gulve og terrassegræs. Vi er også distributør af Owatrol og Maston. InHouse Group er også til stede i Sverige og Danmark gennem InHouse Group Sverige AB og InHouse Group Denmark. Dette sikrer den lokale viden om markedet samt optimal service og support – i hvert land og til den enkelte kunde.

Mål og verdier

Vores mål er at drive en sund og rentabel forretning – med kunden i centrum. Dette er baseret på tæt samarbejde med seriøse og professionelle producenter og leverandører. Udvikle et tæt og rentabelt samarbejde med vores kunder, og tilføj – hvor det er muligt – ægte og gode partnerskaber med fokus på at tilføje ekspertise til hele værdikæden og på denne måde skabe konkurrencemæssige fordele.

CSR

Vores indvirkning på miljøet, lokalsamfund og mennesker er vigtig for os. Vi arbejder kun med seriøse og professionelle aktører, hvor arbejdsvilkår, miljø og bæredygtighed er i fokus. Alle vores produkter lever op til standarderne ISO 9000 og ISO 14000, som medfører krav til kvalitet og miljøledelse i produktionen. Medarbejdernes arbejdsforhold iværksættes i overensstemmelse med SA8000 (Social Accountability 8000).

Skole

I 2010 grundlagde og byggede InHouse Group i samarbejde med vores indiske partner en skole uden for Bhadohi, Indien. Hvert år yder vi et stærkt bidrag til driften af ​​skolen, som har omkring 500 studerende i alderen 4-16 år. Forældreløse børn og børn med en lang vej i skole er dækket af både kost og logi. Dette giver børn en fremtid med større muligheder. Mange af skolebørnene er børn af vævere, der væver vores tæpper, og på denne måde kan vi hjælpe med at bidrage tilbage til lokalsamfundet.