MASTON

Maston tilbyder specialprodukter af høj kvalitet.
Maston Spray Seal

Maston Spray Seal er en gummibaseret tætningsmiddel, der straks fylder og forsegler lækager, revner og huller både indendørs og udendørs. En forseglingsspray, der kan binde alle typer materialer.

Giver en fleksibel og vandtæt tætning, der forhindrer fugtindtrængning, rust og korrosion. Overlegen fleksibilitet, selv med temperaturændringer, overflader af forskellige materialer eller UV-stråling. Har også en lang holdbarhed.

Konsistensen betyder, at du let kan udfylde og opbygge så mange lag, som du vil. SpraySeal kan overmales, når det er tørret. Maston SpraySeal er velegnet til materialer som asfalt / bitumen, mursten, metal, vinyl, plast, PVC, beton og andre overflader. Maston SpraySeal kan bruges til alt fra tætning af lækager på soltag, ventilation, afløb, rørledninger / rør og tagrender til tætning af små huller og revner. Kan bruges året rundt, selv på våde overflader.

Maston Spray Seal kommer i farverne sort, hvid og mørkegrå.

Download Brochure

Download Datablad

 

 

Maston Carpet Stop®

Carpet Stop® forhindrer tæpper i at bevæge sig, hvilket minimerer risikoen for at snuble og gør rengøringen lettere.

Carpet Stop® er let og hurtig at bruge. Det beskadiger ikke gulvet og holder tekstiler på plads på gulve og andre hårde overflader. Det fungerer som en barriere mod at glide på alle hårde overflader. Det fungerer på trægulve, laminat, murværk, lakerede overflader, beton, plast osv. Carpet Stop® er ikke egnet til brug oven på bløde materialer.

 

Download Datablad