SHOP-in-SHOP

Vi er fokuseret på den fysiske butik og hvor vigtigt det er for en god oplevelse af vores produkter. At kunne tilbyde et gennemtænkt og æstetisk butikskoncept styrker både butikens og vores tæppes oplevelse hos forbrugeren og er derfor en meget vigtig investering.
InHouse hjælper kunden med at træffe de vigtige og korrekte tæppevalg til deres hjem. I vores InHouse-koncept tilbyder vi derfor forskellige displayløsninger tilpasset butikker i alle størrelser.

 

Mini

Ikke alle har plads til et stort bord eller tæppestativ i deres butik. Vi tilbyder derfor æsker med tæppeprøver. Kasserne giver mulighed for at vise forskellige kvaliteter, teksturer og farver i et meget lille rum. Tæpperne bestilles på bestilling fra kunden.

 

Lille

Gulvtæppetæppe med plads til 20 tæppeprøver på 30 × 30 cm. Stativet giver et godt og klart overblik over vores udvalgte tæpper. Velegnet til både små og store butikker og ekstra eksponering af tæpper i andre afdelinger. Tæpperne bestilles på bestilling fra kunden.

 

Medium

Vi har to eksponeringsløsninger, hvor tæpperne kan placeres i et gulvstående display.

 

Version 1: Gulvdisplay

Gulvstående skærm, der let kan placeres i en butik, selv på et lille område. Displayet har et display med 4 tæpper samt en søjle med plads til info og brochuremateriale.

 

Version 2: Vinkeldisplay

En meget pladseffektiv og god eksponeringsløsning til mellemstore butikker. På den ene side er der plads til at vise seks tæpperuller, og på den anden side hænger to tæpper i størrelse 160 × 230. Dette giver god skærm- og produktbredde, samtidig med at det optager lidt plads.
Stor

Hvis der er plads i butikken, vil det altid betale sig at have et tæppebord i butikken. Tæppebordene har vores signaturvinkel, der giver et eksklusivt look og gør tæpperne til en ekstra god iøjnefaldende. Tæppebordene har plads til opbevaring af tæpper under bordet, så kunden straks kan tage varerne med.

 

Har du brug for hjælp til at skræddersy en optimal løsning til din butik? Kontakt os